Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj, “Atletet e Vitit”

IMG-20170329-WA0124 IMG-20170329-WA0127 IMG-20170329-WA0128 IMG-20170329-WA0135 IMG-20170329-WA0145 IMG-20170329-WA0146 IMG-20170329-WA0167 IMG-20170329-WA0174 IMG-20170329-WA0017 IMG-20170329-WA0063 IMG-20170329-WA0070 IMG-20170329-WA0242