22nd SPAR European Cross Country Championships, Hyeres France, 13-12-2015

Te dielen e dates 13 Dhjetor 2015 u zhvillua aktiviteti “Spar European Cross Country Championships”, per here te 22-te, ne Hyeres te Frances, aktivitet i cili ishte listuar edhe ne kalendarin vjetor te FSHA. Me kete aktvitet mbyllet edhe sezoni sportiv per vitin 2015.Ne kete aktivitet Shqiperia u perfaqesua me kampionin e Krosit Kombetar, Ilir Kellezi, i cili pati performancen me te mire ne Krosin Kombetar 2015, dhe mbas ketij aktiviteti ishte KD e cila vendosi qe atleti do te mari pjese ne kete aktivitet dhe do te garoje per kategorine Senior 10km. Pjesmarja ne kete aktivitet ishte e gjere ku per kategorine senior ishin 80 pjesmares, nga ku alteti Ilir Kellezi arriti te kape vendin e 72 me kohen 34:34.

2015-103

Per te pare rezultatet klikoni ketu.