27th BALKAN INDOOR SENIOR CHAMPIONSHIPS

Me date 5 Mars 2022, Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne Kampionatin Ballkanik te sallave te mbyllura per te Rritur.
Komiteti Drejtues vendosi qe pjesetaret e ekipit kombetar te atletikes te ishin: Leandro Cardaku, Franko Burraj, Eraldo Qerama, Izmir Smajlaj, Muhamet Cengeli, Luiza Gega, Joana Hazisllari. Atleti shkodran i kërcimit së gjati Izmir Smajlaj arriti për herë të gjashtë radhazi të shpallet kampion Ballkani në disiplinën e tij ku kërceu 7.79 metra. Luiza Gega u shpall kampione e Ballkanit në disiplinën e 3000 metrave duke ndalur kronometrin në 9 minuta e 15 sekonda, si dhe mori edhe medalje e argjende ne disiplinen e 1500 m.

Ketu do te gjeni rezultatet e atleteve meshkuj.
Ketu do te gjeni rezultatet e atleteve femra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *