3rd U23 Mediterranean Athletics Championships 9-10 June 2018

 

Ne daten 9-10 Qershor ne Jesolo (Venicia) te Italise u zhvillua aktiviteti i trete mesdhetar “U23 Mediterranean Athletics Championships” me pjesemarrje nga shtetet mesdhetare.

Federata Shqiptare e Atletikes u perfaqesua ne kete aktivitet ku merrnin pjese 25 shtete ne total nga atleti Franko Burraj,duke u shoqeruar dhe nga trajneri i tij Bruno Rotani.
Franko Burraj garoi ne garen 400m per meshkuj diten e pare dhe doli i 3-ti ne baterine e tij me kohen 47.67 duke u kualifikuar per finale.
Ndersa ne garen finale te 400m konkurrenca ishte shume e larte dhe atleti yne perfundoi garen ne vendin e fundit por me diference 0.01 sekonda nga vendin i 7.
Megjithese nuk pati rezultat te mire ne garen finale persa i perket renditjes,ai thye rekordin e vete duke perfunduar garen me rezultatin 47.08 sekonda.

Rezultatet per garen 400m i keni me poshte.

 

Fotofinishi per garen finale – KLIKONI KETU