60th Balkan Cross Country Championships , 5 Nentor, Cuprija Serbi.

 

bxch-cuprija-2016-logo

Me date 5 Nentor 2016 ne Cuprija te Serbise u zhvillua “60-th Balkan Cross Country Championships”. Ky aktivitet ishte programuar me date 12 Mars te ketij viti po si shkak i permbytjeve u vendos qe te shtyhej me date 5 Nentor 2016. Ne kete event moren pjese 13 shtete nga Ballkani ku nder to ishte dhe ekipi i Shqiperise i cili u rendit ne vendin e 8 per kategorine “4km junior women” dhe ne vendin e 9 per “6km junior men”.

Per te pare rezultatet e ekipit te Shqiperise klikoni ketu.

Per te pare disa foto nga aktiviteti klikoni ketu.