7th CISM Military World Games, Kinë.

Nga data 18 Tetor deri më 27 Tetor 2019, në Wuhan të Kinës janë zhvilluar ‘Lojërat Olimpike Ushtarake Botërore 2019’.
Në këtë aktivitet të rëndësishëm mori pjesë dhe atletja Luiza Gega.
Atletja shqiptare ka arritur të dalë e 3-ta në garën e 3000m/p duke marrë kështu medalje bronzi.
Gjatë 10 ditëve, 9.308 atletë ushtarakë nga 109 shtete anëtare të CISM garuan në 27 disiplina.
Për të parë foto nga ky aktivitet klikoni këtu.