Athletics Championship of Small States 2022

Me 11 Qershor 2022, ekipi kombetar i Federates Shqiptare te Atletikes mori pjese ne Athletics Championship of Small States 2022 ne Malte.
Komiteti Drejtues i FSHA-se vendosi qe pjesetaret e ketij ekipi te ishin emrat e meposhtem:
Franko Burraj, Durjon Idrizaj, Muhamet Cangeli, Endri Rakaj, Elisa Myrtollari, Paola Shyle, Iljana Beqiri, Joana Hazisllari dhe perfaqesuesit e federates se atletikes Oltion Luli, Niko Laro dhe trajneri Bruno Rrotani.
Atleti Franko Burraj ka shkelqyer ne kete aktivitet duke fituar medaljen e arte me kohen 46.48 ne disiplinen e 400m, duke barazuar rekordin kombetar si dhe ka thyer rekordin e ketij aktiviteti qe mbahej po nga vet ai.
Gjithashtu dhe pjesa tjeter e ekipit tregoi nje forme te mire fizike ne kete aktivitet.

Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *