Baku 2019 European Youth Summer Olympic Festival.

Më datat 21 – 27 Korrik 2019, në Baku të Azerbajxhanit u organizua aktiviteti madhor “European Youth Summer Olympic Festival”. Ky është një event në të cilin organizohen marrin pjesë sportistë në gara të ndryshme si: Atletikë, Tenis, Volejboll, Xhudo, etj.
Ekipi kombëtar shqiptar në sportin e atletikës u përfaqësua nga atletët Livja Topi (400m femra), Heldi Valikaj (3-hapësh meshkuj) dhe trajneri Fatjon Serhati.
Atletët zhvilluan garë të mirë duke dhënë rezultat premtues për të ardhmen.
Rezultati i atletes Livja Topi.
Rezultati i atletit Heldi Valikaj.