Balkan Congress ne Tel-Aviv

balkan-athletic-congress

Me 19 Shtator ne Tel-Aviv te Izraelit u mbajt kongresi nga Federata Ballkanase e Atletikes. Sic premtuan presidenti i Federates Shqiptare te Atletikes zoti.Gjergj Ruli si dhe Kryetari i Bashkise Elbasan zoti Qazim Sejdini, gjate mitingut internacional te zhvilluar me date 21 Maj , ne qytetin e Elbasanit do te zhvillohet “Balkan Youth Championships”. Gjate ketij takimi Federata Ballkanike, Federata Shqiptare e Atletikes dhe Bashkia Elbasan kane nenshkruar kontraten e cila percakton kushtet per zhvillimin e ketij kampionati. Ne kete konvente foli dhe presidenti i IAAF Sebastian Coe, i cili shpalosi  propozimin dhe strategjine per reformen e tij .

Per kete takim do te gjeni detaje te tjera dhe ne faqen e Bashkise Elbasan.

Si dhe do ta gjeni ne faqen e Federates Europiane te Atletikes.