Balkan Half Marathon 14 Maj 2017 , Prishtine Kosove.

Me daten 14 Maj 2017, ne Prishtine te Kosoves, u organizua Gjysem Maratona e Ballkanit. Federata Shqiptare e Atletikes u perfaqesua nga trajneri Juxhin Cili si dhe dy atletet Ilir Kellezi dhe Kledis Malo.
Ilir Kellezi u rendit i 4-ti ne kete aktivitet me kohen 1:13:59 ndersa Kledis Malo u rendit ne vendin e 10 me kohen 1:36:58.

Keshtu ekipi Shqiptar u rendit i 3-ti ne kete Gjysem Maratone pas Turqise dhe ekipit te Kosoves.

Per te pare rezultatet e ketij aktiviteti klikoni ketu.