Balkan Half Marathon Championships Apatin, 18/10/2015

Ne date 18 Tetor 2015, ne Apatin te Serbise u zhvillua Gjysem Maratona e Ballkanit. Ne baze te vendimit te Komitetit Drejtues , te dates 14 Gusht, ku u aprovua pjesmarja ne kete aktivitet i cili eshte parashikuar edhe ne kalendarin e vitit 2015, Shqiperia u perfaqesua nga Kampioni i kesaj gare Ilir Kellezi. Atleti perfaqesoi denjesisht Shqiperine dhe arriti rezultatin 1:16.38.

DSC03416

 

Per te pare rezultatin kliko ketu.