Balkan Indoor Championships 17 Shkurt 2018 Stamboll, Turqi

Me date 17 Shkurt 2018 u zhvillua aktiviteti i pervitshem ballkanik Balkan Indoor Championships kete vit ne Stamboll te Turqise.
Federata Shqiptare kete vit u perfaqesua nga 4 atlete,2 meshkuj dhe 2 femra.
Atletet tane ishin Izmir Smajlaj,Franko Burraj si edhe Luiza Gega dhe Iveta Urshini.

Ne disiplinat e tyre u shpallen kampion dhe fituan medalje ari si Izmir Smajlaj ashtu edhe Luiza Gega duke treguar nje forme te shkelqyer stervitore.
Nje paraqitje shume te mire gjithashtu edhe nga atleti i ri Franko Burraj ku perfundoi garen i pari ne baterine e tij prej 400m por ne vendin e katert ne renditjen finale.
Ndersa Iveta Urshini ne garen 60m u rendit e 14 nga 16 atlete femra.

Ky ishte nje perfaqesim mjaft dinjitoz per atletet,federaten dhe shtetin shqiptar pasi morem 2 Medalje Ari.

Per te pare rezultatet e eventit per atleten tone klikoni Ketu

Per te pare disa foto nga aktiviteti klikoni Ketu

Me poshte keni garen e 400m te atletit Franko Burraj.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=eexpEhNGp2A[/youtube]

 

Gara e Luiza Geges ne 1500m mund ta shikoni me poshte.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=pGebIY_otVk[/youtube]