Balkan Junior Championships Pitesti, Rou 04-05 Korrik 2015

Pergjate datave 4-5 Korrik 2015 ne qytetin e Piteshtit ne Rumani u zhvillua Kampionati Ballkanik per te Rinj ku mori pjese Shqiperia e perfaqesuar nga ekipi Kombetar i te Rinjve. Atletet pjesmarres ishin te moshave te ndryshme nga 14 deri ne 19 vjec. Ekipi Kombetar ishte i plote duke u perfaqesuar ne pothuajse te gjitha disiplinat. Rezultatet e arritura nga atletet ishin te kenaqshme. Udhetimi u be me autobuz te rehatshem dhe udhetimi shkoi pa probleme. Kampionai i Ballkanit per kete vit si per femra edhe per meshkuj u shpall Turqia duke e bere ate kampione te padiskutuar Ballkanike.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.