Balkan Mountain Running Championships Vrnjacka Banja 2018 – Serbi

Ne daten 5 Maj 2018 ne Vernjacka Banja te Serbise u zhvillua edicioni i 10-te Ballkanik i Vrapimit ne Mal.
Ne kete aktivitet merrnin pjese atlete nga shtete si Shqiperia,Turqia,Mali i Zi,Maqedonia,Rumania,Bulgaria dhe nga Serbia qe ishte dhe vendi organizator.
I pranishem ishte edhe Zevendes Presidenti i Federates Europiane te Atletikes z. Dobromir Karamarinov i cili shprehu mirenjohjen per zhvillimin e ketij eventi qe arriti dekaden me 10 edicione.

Federata Shqiptare e Atletikes sipas vendimit te Komitetit Drejtues ne kete aktivititet dergoi atletin e njohur per vrapime te gjata Ilir Këllëzi i cili ishte i shoqeruar edhe nga trajneri i tij z. Juxhin Çili.

Rezultatet e ketij aktiviteti mund ti gjeni duke klikuar KETU

Disa foto nga aktiviteti mund ti shikoni duke klikuar KETU