Balkan Senior Championship Craiova

Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne Kampionatin Ballkanik per te Rritur te zhvilluar ne Craiova te Rumanise me datat 18-19 Qershor 2022.
Ekipi kombetar i atletikes zhvilloi garat me rezultate shume te mira, nder to atletja Luiza Gega arriti te shpallej Kampione Ballkani ne garen e 3000m/p me kohen 9.17.91, koha e dyte e saj me e mire ne kete disipline, si dhe Kampione Ballkani ne garen e 5000m duke thyer dhe rekordin kombetar te mbajtur nga vete ajo, si dhe rekord per kete aktivitet.

Ketu do te gjeni rezutatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *