Balkan Senior Championships, Beograd

Më datat 26-27 Qershor 2021, ekipi kombëtar shqiptar i Atletikës mori pjesë në Kampionatin Ballkanik për të Rritur që u zhvillua në Beograd të Serbisë.
Ekipi përbëhej nga Izmir Smajlaj në kërcim së gjati, Franko Burraj në 200m dhe 400m, Azgan Zeka në shtytje gjyle dhe Admir Dizdari në hedhje disku.
Ky aktivitet gjithashtu ishte një provë për atletin Izmir Smajlaj i cili do të marrë pjesë edhe në Lojrat Olimpike të Tokios.

Këtu do të gjeni rezultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *