Balkan Senior Championships, Novi Pazar 15/16 Korrik 2017.

Me datat 15/16 Korrik 2017  ne Novi Pazar te Serbise , ekipi kombetar shqiptar i atletikes mori pjese ne Kampionatin Ballkanik per te Rritur.
Kombetarja shqiptare fiton medaljen e arte ne garen e 3000m per meshkuj me atletin David Nikolli i cili doli i pari nga 11 konkurrentet e tjere duke realizuar kohen e pergjithshme 8:31.45. Medalje te bronzte u fitua ne garen e 4×400 m per meshkuj me atletet Daniel Limani, Marko Makaj, Florian Lata dhe Edison Muco te cilet arriten kohen 3:27.36 duke u ngjitur keshtu ne podium.
Rezultate te tjera te mira moren dhe pjesetaret e tjere te ekipit kombetar.

Ne kampionat Ballkanik moren pjese rreth 500 atlete me perfaqesues te 16 shteteve.

Per te pare rezultatet e atleteve te ekipit kombetar shqiptar te atletikes klikoni ketu.