Balkan Senior Championships Pitesti, Rou 01-02 Gusht2015

Gjate datave 1-2 Gusht, ne Pitesti te Rumanise u zhvillua Ballkan Senior Championships, ku mori pjese edhe Shqiperia e cila u perfaqesua nga ekipi kombetar i perber nga atlete elitar te Shqiperise, ku mund te permendim: Luiza Gega, Jorgo Mino, Ravio Rama, Eraldo Qerama etj. Pjesmarja ishte e larte dhe konkurrenca gjithashtu, por performaca e dhene nga atletet shqiptare ishte e kenaqshme per nje aktivitet te ketij niveli. Ne kete aktivitet arritem te fitonim nje medalje ari dhe nje medalje argjendi te arritura nga atletja Luiza Gega, e cila doli e dyta ne garen 800 m dhe e para ne garen 1500 m me kohen 4:08,74. Rezultate te kenaqshme u arriten edhe nga atletet e tjere ku vlen te permenden , Jorgo Mino i cili arriti vendin e peste ne garen 3000m/p dhe Eraldo Qerama i cili doli i pare ne baterine e tij, por i pesti ne renditjen e pergjithshme. Me poshte mund te shikoni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.

Per te pare listen e fituesve te cmimeve, kliko ketu.