Balkan U18 Championship,2022

Me 12 Qershor 2022, ne Bar te Malit te Zi u organizua Kampionati Ballkanik i Atletikes per moshat U-18.
Ne kete aktivitet mori pjese dhe Shqiperia me ekip te plote me atletet e meposhtem:
Alesia Dauti, Besjana Ciko, Natalja Jorgji, Rigers Haxhiaj, Erdi Duka, Genald Selhanej, Grigori Stamuli, Erkian Manci, Djonis Kushta.
Atletet treguan nje forme te mire fizike ne kete aktivitet.

Ketu do te gjeni rezultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *