Balkan U20 Championships 21-22 June Instabul – Turkey

Ne datat 21-22 Qershor 2018 ne Stamboll u zhvillua aktiviteti per te rinj “Balkan U20 Championships” ku moren pjese 16 shtete ne total.

Sipas vendimit te Komitetit Drejtues ne bashkepunim dhe me federaten u vendos qe atletet me te mire qe dolen ne “Kampionati i 80-te Kombetar per te rinj” do te perfaqesonin ekipin shqiptar ne kete aktivitet qe do te zhvillohej ne Turqi.
Ne total ekipi shqiptar udhetoi drejt Turqise me 29 atlete dhe 8 trajnere.
Atletet tane femra dhe meshkuj garuan ne shume disiplina te ndryshme.

Rezultatet vetem te atleteve tone mund ti gjeni duke klikuar KETU

Rezultatet e plota te te gjitha garave sipas Federates Ballkanike mund ti gjeni KETU (Meshkuj) dhe KETU (Femra)

Foto nga aktiviteti do pasqyrojme sapo ti disponojme ato.