Balkan U20 Indoor Championships,Istanbul.

Me daten 10 Shkurt 2019, Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne aktivitetin “Balkan U20 Indoor Championships” ne Stamboll te Turqise.
Ekipi kombetar perbehej nga atletet: Relaksa Dauti, Redia Dauti, Arber Bajraktari dhe Heldi Valikaj.
Per te pare rezultatet e atleteve tane klikoni ketu.
Rezultatet e plota te aktivitetit per meshkuj dhe femra.