Balkan Youth Championships Sremska Mitrovica, Serbi 04 Korrik 2015

Ne date 4 Korrik 2015 ne Sremska Mitrovica te Serbise, u zhvillua Kampionati Ballkanik U-18. Duke qene se te dy aktivitetet , Balkan Junior Championships dhe Balkan Youth Championships, ishin ne te njejten dite, 4 Korrik 2015 u vendos qe ne kampionatin Balkan Youth Championships Shqiperia te perfaqesohej me atleteten Relaksa Dauti, ndersa pjesa tjeter e ekipit perfaqesoi Shqiperine ne Ballkan Junior Championships. Atletja Relaksa Dauti, 14 vjec, mori pjese ne garen 800 m per femra, ku u rendit e dyta me kohen 2:13.49, dhe u nderua me medalje argjendi.


Per te pare rezultatet klikoni ketu.