Berat Half-Marathon, 12.05.2019


Federata Shqiptare e Atletikës në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit, organizuan “Berat Half-Marathon” më datë 12 Maj 2019, një event i cili është kthyer në traditë për këtë qytet.
Në këtë aktivitet morën pjesë përveç vrapuesve vendas, por edhe nga Ballkani dhe Europa.
Për të parë rezultatet nga ky aktivitet klikoni këtu.
Për të parë foto nga ky aktivitet klikoni këtu.