Bratislava Indoor Meeting, 26.01.2020

Më datë 26.01.2020, në Bratisllavë të Sllovakisë u organizua Mitingu i Sallave të Mbyllura të Atletikës.
Në këtë aktivitet mori pjesë atleti Izmir Smajlaj në garën e kërcimit së gjati. Atleti arriti të fitonte vendin e parë në këtë event duke kërcyer 7.90m
Gjithashtu Smajlaj u zgjodh edhe sportisti më i mirë i aktivitetit.

Rezultatin mund ta gjeni këtu.
Për të parë foto dhe videon e kërcimit klikoni këtu.