“Dita e Kercimeve” ne Tirane me 05/05/2016

Me daten 05 Maj 2016 ne qytetin e Tiranes ne stadiumin “Qemal Stafa” ne oren 16:00 u zhvillua aktiviteti “Dita e Kercimeve”. Ne kete aktivitet jane zhvilluar garat e “kercimit se gjati”, “kercimit 3-hapsh” si dhe “kercimit se larti” . Pjesmarrja ne kete aktivitet nga atletet ishte e gjere . Nuk mungoi as prania e mediave vizive dhe te shkruar ne kete dite. Ecuria e aktivitetit ishte e kenaqshme dhe u mbyll rreth ores 17:30 se pasdites . Ne “Diten e Kercimeve” ishin te pranishem edhe presidenti i Federates se Atletikes zoti Gjergj Ruli si dhe Sekretari i Pergjithshem i Atletikes zoti Nikolin Dionisi.

 

Per te pare rezultatet klikoni ketu.