European 10.000m Cup

Më datë 5 Qershor 2021, në Birmingham të Anglisë u organizua Kampionati Europian i “10.000m Cup”.
Komiteti Drejtues i Federatës Shqiptare të Atletikës vendosi që kombëtarja jonë të përfaqësohej nga atletja Luiza Gega dhe trajneri Taulant Stërmasi.

Luiza Gega arriti të thyejë rekordin kombëtar në garën e 10.000 për femra me kohën 32.16.08 (rekordi meparshëm 32.31.67) dhe vendi i 6-te në këtë kompeticion.

Rezultatet e 10.000 Cup do ti gjeni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *