European Athletics CEO Conference begins Friday 8 April in Minsk

Screenshot_2016-04-11-12-05-20

 

Presidenti i Atletikes Europiane Svein Arne Hansen dhe presidenti i IAAF Sebastian Coe mbajten fjalimin me titull “Çfare ka me pas per Atletiken” te shtunen ne mengjes me date 9 prill 2016.

Presidenti Hanse tha : ” Une pres per te diskutuar ceshtje te rendesishme ne lidhje me te ardhmen e sportit tone me drejtuesit e European Athletics Member Federations. Kjo konference do te ndihmoje ne misionin tone per te komunikuar qarte dhe forte per projektin “Sporti juaj per jeten” , strategji kjo per te ndertuar nje te ardhme me te mire per Atletiken Europiane ne vitet qe vijne.”

Zevendes presidenti Jean Gracia mirepriti presidentet e “European Athletics Member Federation” dhe sekretaret e pergjithshem e diskutuan per ndertimin e nje strategjie per sukses.

Ne takim mori pjese dhe zevendes presidenti Dobromir Karamarinov, i cili shpjegoi rolin e komunikimit strategjik per nje te ardhme me te mire te atletikes si dhe  gjetjen e komisioneve te reja te krijuara nga “Strategic Communications Commissions” te cilat u diskutuan fundjaven e kaluar.

Charlie Greenwood dhe Mike Lawrence nga “LiveWire Sport” pasqyruan strategjite dixhitale per organizatat sportive dhe të përqëndrohet ne fushaten promovuese qe do te nise ne  Amsterdam 2016 Kampionatin Evropian të Atletikës.

Konferenca perfundon me nje prezantim mbi perspektivat per komunikime ne Sport nga Eline Anderson, menaxhere e larte te komunikimit ne Sport Event Danimarke.

Si dhe per mbyllje  presidenti Hansen dha dhe keshillat e fundit per per udheheqesit e Federates.

Takimi mbaroi te dielen me date 10/04/2016 .

 

Per me shume foto klikoni ketu .