European Athletics High Performance Conference, 2019.

“High Performance Conference” u zhvillua gjatë fundjavës, 29-31 Mars 2019 në Varshavë të Polonisë, ku në të cilën morën pjesë rreth 60 delegatë të federatave të ndryshme europiane të atletikës.
Në këtë takim mori pjesë dhe Sekretari i Përgjithshëm i FSHA-së, z.Nikolin Dionisi.
Në fokus të veçantë të seminareve të zhvilluar në këto ditë ishin strategjitë për dy aktivitetet madhore të atletikës, Kampionati Botëror i Atletikës i cili do të zhvillohet këtë vit në Doha si dhe lojërat Olimpike, Tokio 2020.

Foto nga ky seminar i gjeni këtu.