European Athletics Off-Road Running Championships

Në data 1-3 Korrik 2022, ne El Paso te Spanjes, u organizua Kampionati Europian i Atletikes per garat Off-Road .
Ne kete aktivitet Komiteti Drejtues i FSha-se vendosi qe FSha te perfaqesohej nga atleti korcar Ilir Kellezi i shoqeruar nga trajneri i tij z.Juxhin Cili.
Francezi Sylvain CACHARD u shpall fituesi i vendit te pare ne disiplinen ne te cilen garonte dhe atleti yne.

Ketu do te gjeni rezultatet e plota te ketij aktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *