European Athletics Team Championship Third League Baku 2015

Gjate datave 21-22 Qershor 2015 ne Baku te Azerbaxhanit u zhvillua European Athletics Team Championship Third League kur moren pjese shtete te Liges III perfshire Shqiperine. Shqiperia u perfaqesua nga atletet me te mire si Luiza Gega, Izmir Smajlaj, Ilir Kellezi etj. Rezultatet e arritura ishin te kenaqshme, ku vlen te permendet vendi i pare dhe rekordi i vendosur per aktivitetin nga Luiza Gega per garen 1500m femra, me nje kohe 4:11,58. Duke qene se kjo eshte hera e pare qe zhvillohen Lojrat e Para Europiane dhe kjo eshte koha me e mire e arritur deri tani per kete aktivitet, koha e arritur nga Luiza Gega eshte rekord per kete aktivitet. Gjithashtu u arriten dy vende te dyta nga Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj per 800m femra dhe kercim se gjati. Me poshte mund te shihni garen dhe rekordin e vendosur nga Luiza Gega.


Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu ose mund te lexoni artikullin zyrtar nga Federata Europiane duke klikuar ketu.