European Mountain Running Championship Zermatt 7.7.2019

Më datë 07.07.2019, në Zermatt të Zvicrës, u organizua Kampionati Europian e Vrapimit në Mal.
Në këtë aktivitet, sipas Vendimit të Komitetit Drejtues, Federata Shqiptare e Atletikës u përfaqësua nga atleti Ilir Këllëzi dhe trajneri i tij z.Juxhin Cili.

Për të parë rezultatin e atletit Ilir Këllëzi klikoni këtu.
Për të parë foto klikoni këtu.
Diploma e Atletit Ilir Këllëzi.