Gjysem Maratona e Tiranes 15 Tetor 2017

Edicioni i dytë i Gjysmë Maratonës së Tiranës u rikthye në datën 15 Tetor 2017.

Këtë vit erdhi me itenerarin e certifikuar nga “Association of International Marathon and Distance Race” dhe si pjesë e shtëpisë botërore të atletikës “International Association of Athletics Federation”.

Ne kete eveniment ku bashkepunuan Bashkia e Tiranes dhe Federata Shqiptare e Atletikes moren pjese me shume se 2500 vrapues nga 40 shtete te ndryshme te botes.

Gara u nda ne 3 kategori:

– Half Marathon (21,0975 km)

– Tirana 10K (10 km)

– We too (5 km)

Per te pare rezultatet e gares ne kategorine “Half Marathon” klikoni Ketu

Per te pare rezultatet e gares ne kategorine “Tirana 10k” klikoni Ketu

Per te pare rezultatet e gares ne kategorine “We Too” klikoni Ketu

Per te pare foto nga eventi klikoni Ketu