IAAF Kids Athletics – Atletika per Femije 1 Qershor 2018 Tirane

Federata Shqiptare e Atletikes zhvilloi me daten 1 Qershor 2018 aktivitetin “Kids Athletics” i cili eshte nje aktivitet te cilen federata e organizon ne bashkepunim me Federaten Boterore te Atletikes IAAF.
Federata jone e organizon kete aktivitet cdo vit pasi eshte shume e rendesishme qe femijet mesohen me nje fryme sportive dhe te rriten e te kryejne aktivitete te ndryshme sportive per te pasur nje jete sa me shendetshme.
Kjo eshte nje iniciative shume e madhe dhe e rendesishme nga Federata Boterore e Atletikes nepermjet te ciles promovohet dhe zhvillohet atletika ne te gjithe territorin e Shqiperise dhe ne mbare boten.

Foto nga ky aktivitet mund ti gjeni duke klikuar KETU