IAAF Kids’ Mile run, Tiranë

Federata Shqiptare e Atletikës, e mbështetur dhe nga Agjencia e Parkut dhe Rekreacionit, organizoi në Liqenin e Tiranës më datë 7 Qershor 2019, aktivitetin e radhës IAAF Kids’ Mile Run të fushatës IAAF Run 24-1 global running.
Ky organizim bëhet me qëllim afrimin e fëmijëve në sport, si dhe promovimin dhe zhvillimin e tij tek brezat e rinj.

Për të parë foto klikoni këtu.