IAAF Kids’ Mile Run.


Federata Shqiptare e Atletikës zgjodhi qytetin e Korçës për të organizuar aktivitetin IAAF Kids’ Mile Run.
Ky aktivitet është program i Federatës Botërore të Atletikës IAAF, dhe u zhvillua për ditën botërore të vrapimit.
Në këtë event ishte i pranishëm gjithashtu dhe kryetari i Bashkisë së qytetit të Korçës, z. Sotiraq Filo.
Në IAAF Kids’ Mile Run morën pjesë fëmijë të moshave dhe shkollave të ndryshme të qytetit të Korçës.

Për të parë disa foto nga ky aktivitet klikoni këtu.