Indoor Meeting Karlsruhe, 31.01.2020

Luiza Gega fiton medaljen e bronzit në “Indoor Meeting Karlsruhe” të zhvilluar më datë 31 Janar 2020.
Atletja zhvilloi një garë të shkëlqyer duke vendosur dhe rekord të ri kombëtar me kohën 8’44″46 (8’52″53 rekordi i parë gjithashtu i Luiza Gegas) një përmirësim të jashtëzakonshëm të kohës së parë.
Ky është një sinjal mjaft i mirë për atleten pasi këtë vit do të zhvillohen dhe Lojërat Olimpike Tokyo 2020.

Për të parë rezultatin klikoni këtu.