International Balkan Meeting. 24 Maj 2017 Elbasan.

Federata Shqiptare e Atletikes, dhe nen kujdesin e vecante te kryetarit te Bashkise Elbasan Z. Qazim Sejdini, me date 24 Maj 2017 kane organizuar “Intarnational Balkan Meeting” ne stadiumin “Elbasan Arena”. Sportiste te ndryshem nga Kosova, Greqia, Maqedonia, Bosnja , Italia , Bullgaria dhe nga Shqiperia moren pjese ne kete aktivitet. Per te pare nga afer keto gara ishte dhe Drejtori i Sporti z.Vladimir Gjonaj si dhe Pjesetari e Keshillit Atletik Europian njekohesisht ish-kampioni i Europes ne Kercim se gjati z.Robert Emmyian i cili ndoqi nga afer aktivitetin.

Me date 23 Maj, ne qender te qytetit te Elbasanit u zhvillua dhe ceremonia e hapjes per kete aktivitet me flamujt e shteteve pjesemarresve si dhe me fjalen pershendetese te kryetarit te Bashkise Elbasan, Z. Qazim Sejdini.

Per te pare rezultatet e aktivitetit “International Balkan Meeting” klikoni ne linket e meposhtme.

FinalResult-1

FinalResult-2

Per te pare disa foto klikoni ketu.