International Competition “Robert Emmiyan” Cup.

Me date 17 Shtator ne Armeni u zhvillua aktiviteti “Robert Emmiyan CUP” . Ne kete aktivitet Shqiperia u perfaqesua me atletin shkodran Izmir Smajlaj. Izmir Smajlaj garoi ne disiplinen e “kercimit se gjati” duke fituar edhe vendin e pare. Ne kercimin e dyte ai vendosi rezultatin 7.85m duke lene ne vendin e dyte atletin Ukrainas,Viktor Kuznietsov me rezultatin 7.72m. Izmir Smajlaj tregoi edhe njehere qe eshte drejt rruges se suksesit dhe te perfaqesoje denjesisht Shqiperine ne aktivitete te tjera nderkombetare.

Per te pare rezultatet klikoni ketu.

Per te pare foto klikoni ketu.