International Meeting 4 Matches 23 May Elbasan – Albania

Me date 23 Maj 2018 ne Elbasan u zhvillua aktiviteti i pervitshem internacional “International Meeting 4 Matches” ne stadiumin “Elbasan Arena”.

Ne kete aktivitet moren pjese atlete nga shtete si Shqiperia,Kosova,Maqedonia,Mali i Zi si dhe San Marino.
Ky aktivitet ishte shume i rendesishem pasi prezent ishin dhe shume figura te rendesishme te atletikes europiane si Presidenti i Federates Europiane te Atletikes Europiane z. Svein Arne Hansen,Presidenti i Federates Armene z. Robert Emmyian.
Gjithashtu ishin te pranishem Sekretar dhe President nga vendet pjesemarrese si dhe te ftuar te tjere si Sekretari i Pergjithshem i Federates Serbe z. Slobodan Brankovic dhe Zevendes Presidenti i SEGAS z. Panagiotis Dimakos.
Prezente ishin dhe mediat si TVSH por edhe mediat e shkruara dhe elektronike.
Per fat te keq moti nuk ishte shume i favorshem per zhvillimin e aktivitetit pasi here pas here pati rreshje shiu por ne sasi te vogla.

Nga Ekipi Shqiptar u shpallen fitues te vendit te pare Atlete si :
1. Izmir Smajlaj – Kercim se gjati (Meshkuj)
2. Luiza Gega – 1500m (Femra)
3. Gledis Halluni – 3 Hapsh (Meshkuj)
4. Ravio Rama – 110m/p dhe 100m (Meshkuj)
5. Franko Burraj – 200m (Meshkuj)

Per te pare foto te aktivitet klikoni KETU
Rezultatet e aktivitetit mund ti gjeni duke klikuar KETU

 

 

_________________________English______________________________

On May 23th, 2018 in Elbasan, the international event “International Meeting 4 Matches” was held at the stadium “Elbasan Arena”.

In this event, athletes from countries such as Albania, Kosovo, Macedonia, Montenegro and San Marino took part.
This activity was very important as there were many important athletics figures as the President of the European Athletics Federation Mr. Svein Arne Hansen, President of the Armenian Federation Mr. Robert Emmyian.
Also present were the Secretaries and Presidents of the participating countries and guests as well such as General Secretary of the Federation of Serbia Mr. Slobodan Brankovic and Vice President of SEGAS Mr. Panagiotis Dimakos.
Present were the Tv Media but also the printed and electronic media.
Unfortunately the weather was not very favorable for this event since occasionally there was rainfall but in small quantities.

The Albanian team won 6 gold medals with athletes as:
1. Izmir Smajlaj – Long Jump (Men)
2. Luiza Gega – 1500m (Female)
3. Gledis Halluni – Triple Jump (Males)
4. Ravio Rama – 110m/h and 100m (Men)
5. Franko Burraj – 200m (Men)

To see photos of  the activity click HERE
You can find the event results by clicking HERE