International Meeting “Lazo Miloshevski” Shkup 7 Tetor

Me ftesen e ardhur nga Federata Maqedonese per ti dhene mundesi atleteve tane per pjesemarrje sa me shume ne evente internacionale dhe per tu rritur profesionalisht federata jone vendosi te dergoj dhe te perfaqesohet nga sportistet e permendur me poshte :

Mario Mako,Ejona Cufe,Ledio Qahi,Paola Shyle dhe trajner Renaldo Gjerazi.

Per te pare rezultatet e ketij eventi klikoni  Ketu