Istanbul Cup 18 Shkurt 2018

Nje dite me pas kampionatit ballkanik te sallave te mbyllura u zhvillua dhe aktiviteti “Istanbul Cup” po ne te njejtin qytet,po ne te njejtin stadium ne daten 18 Shkurt 2018.

Ne kete aktivitet federata shqiptare e atletikes u perfaqesua nga 2 atlete,nga Ergys Gjecaj ne kercim se gjati si dhe Luiza Gega ne garen 1500m.
Ergys Gjecaj u rradhit ne vendin e parafundit nga 6 atlete ne total.

Ndersa Luiza Gega serish tregon formen e saj te shkelqyer duke garuar dhe perfunduar ne vendin e pare duke fituar perseri medalje ari.
Ajo perfundoi garen prej 1500m me rezultatin 4:10:36.

Rezultatet per garen 1500m te Luiza Gegas mund ti shikoni duke klikuar Ketu

Rezultatet per garen ne kercim se gjati te Ergys Gjecaj mund ti shikoni duke klikuar Ketu

Disa foto te aktivitet mund ti gjeni duke klikuar Ketu