Istanbul Indoor Cup , Istanbul TUR 25.02.2016

Pas Kampionatit Individual Dimeror te zhvilluar ne Elbasan 09/02/2016, 4 atletet me te mire, Luiza Gega Izmir Smajlaj Eraldo Qerama dhe Adriatik Hoxha, te cilet jane edhe pretendentet kryesore per te perfaqesuar Shqiperine ne Lojrat Olimpike Rio 2016, perfaqesuan Shqiperine ne aktivitetin Istanbul Indoor Cup qe u zhvillua ne daten 25/02/2016.  Ky aktivitet paraprin Kampionatin Ballkanik te Sallave te Mbyllura qe do te zhvillohet ne daten 27/02/2016, po ne Stamboll. Rezultatet e arritura nga atletet tane ishin te kenaqshme, ku Luiza Gega arriti vendin e pare ne garen 800m dhe u nderua dhe me medalje ari.

Per te pare rezultatet kliko ketu.