Java Olimpike 2017.

Shkolla Sportive Mjeshteria Sportive Durres “Bernardina Qerraxhia” ne mbeshtetje me Komitetin Olimpik Kombetar Shqiptar organizoi Javen Olimpike per vitin 2017. Dita e 5-te e Javes Olimpike iu perkushtua sportit te atletikes. Federata Shqiptare e Atletikes dha kontributin e saj ne kete aktivitet duke e pajisur me bazen materiale te nevojshme per mbarevajtjen e ketij aktiviteti. Gjithashtu mori pjese dhe Sekretari i Pergjithshem i FSHA-se z.Nikolin Dionisi i cili mbajti nje fjalim per te pranishmit ne kete dite, per solidarizimin dhe mesazhe per te rinjte te marrin pjese ne aktivitete te zhvillimit fizik dhe mendor te njeriut. Java Olimpike eshte kurorezuar me ndarjen e certifikatave per pjesemarresit me te dalluar ne sport.

Per te pare disa foto te aktiviteti klikoni ketu.