Kampionati Ballkanik i Krosit, Vrbovec Kroaci, 22.11.2015

Pas vendimit te Komitetit Drejtues ne mbledhjen e mbajtur ne daten 12.10.2015, u vendos qe do te meret pjese ne Kampionatin Ballkanik te Krosit qe u zhvillua ne Vrbovec to Kroacise. U vendos qe Shqiperia do te perfaqesohej me nje ekip prej 23 atletesh dhe trajneresh, ku mund te permendim emra si Relaksa Dauti, Jorgo Mino etj. Shqiperia u perfaqesua denjesisht nga keta atlete dhe rezultatet e arritura ishin te kenaqshme. Vlen te permendet rezultati i arritur nga Relaksa Dauti 14:43 e cila zuri vendin e 12, edhe rezultati i arritur nga Jorgo Mino i cili me kohen 34:50 kapi vendin e 12. Vlen per tu permendur sakrifica e ekipit pasi kushtet atmosferike ishin jo optimale duke shkaktuar qe pista te ishte mbulur me balte deri ne 20 cm. Ekipi udhetoi me autobuz komod dhe te rehatshem. Mikepritja nga ana e Federates Pritese ishte shume e ngrohte. Trajneret motivuan atletet duke shkaktuar nje impakt pozitiv ne performancen e atleteve pavaresisht kushteve.

int_PB2015_Vrbovec_kros-page01

Per te pare rezultatet klikoni ketu.

Per me shume foto klikoni ketu.