Kampionati i 6-të Kombëtar i Vrapimit në Mal, Tiranë ALB 03.06.2015

Gjate paradites se kendshme te 3 Qershorit, ne ambjentet e Kodrave te Liqenit, u zhvillua Kampionati i 6-te i Vrapimit ne Mal, ku atlete te moshave te ndryshme moren pjese ne garat 4,8 dhe 12 km. Pjesmarja ishtee  gjere me atlete nga Shqiperia dhe Kosova por jo vetem. Ne kete aktivitet moren pjese edhe atlete nga Forcat e Armatosura. Me poshte mund te shihni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.