Kampionati i 77-të për të Rinj, 14.05.2015

Ne daten 14.05.2015 ne stadiumin e Tiranes “Qemal Stafa”, u zhvillua aktiviteti Kampionati i 77-te per te rinj nga ora 11:00 deri ne 19:30. Pjesmarrja ishte e gjera dhe rezultatet e arritura ne kete aktivitet ishin te kenaqshme. Atleti me i mire i aktivitetit u shpall Gledis Hallunej nga Klubi Vllaznia ndersa atletja me e mire u shpall Iveta Urshini nga Klubi Skenderbeu. Klubi fitues per meshkuj doli Klubi Vllaznia, ndersa klubi fitues per femra doli Kubli Tirana. Me poshte mund te shikoni edhe disa foto.

 

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.