Kampionati i 77-të për të Rritur, 09-10.06.2015

Gjate diteve te 9 dhe 10 Qershorit u zhvilluan garat e Kampionatit te 77 per te Rritur i cili mblodhi atletet me te mire te Shqiperise dhe Kosoves per te shpallur Kampionet dhe ekipin fitues. Atleti me i mire i aktivitetit u shpall Izmir Smajlaj nga meshkujt dhe Luiza Gega per femrat. Ndersa ekipi me i mire per meshkuj u shpall Klubi i Vllaznise dhe ekipi me i mire per femra u shpall Klubi Tirana. Fituesit u kurorezuan me medalje dhe kupa. Me poshte mund te shihni edhe disa foto.

Per me shume foto, kliko ketu.

Per te pare rezultatet, kliko ketu.