Kampionati i 80-të Kombëtar për të Rritur 29-30 Maj Elbasan

Ne datat 29-30 Maj Federata Shqiptare e Atletikes zhvilloi aktivitetin me te rendesishem vjetor per moshat e rritura “Kampionati i 80-të Kombëtar për të Rritur”.
Atletet treguan nje shpirt shume sportiv dhe garat ishin shume kompetitive edhe pse gjate aktivitetit rane rreshje shiu ne orare te ndryshme.
Per garat e meshkujve kampion u shpall ekipi i Vllaznise me 209 pike ndersa ne vendin e dyte doli Tirana me 110 pike.
Persa i perket garave te femrave konkurrenca ishte shume e forte midis ekipeve te Tiranes dhe Skenderbeut me nje diference prej vetem 2 pikesh.Fitues u shpall ekipi i Tiranes me 119 pike duke u ndjekur nga Skenderbeu me 117 pike.
“Sportisti me i mire” u shpall atleti Izmir Smajlaj ndersa “Sportistja me e mire” u shpall Luiza Gega.

Ne kete aktivitet moren pjese dhe atlete veterane te cilet garuan bashke me sportistet e tjera.
Federata Shqiptare e Atletikes do te bashkepunoje dhe me tej me Shoqaten e Atleteve Veterane per aktivitetet e ardhshme.

Rezultatet e aktivitetit mund ti gjeni duke klikuar KETU

Foto nga aktivitetit mund ti gjeni duke klikuar KETU