Kampionati i 81-të Kombëtar për të Rinj, Korçë.


Federata Shqiptare e Atletikës ka organizuar më datë 15 Qershor 2019 Kampionatin e 81-të Kombëtar për të Rinj në qytetin e Korçës.
Për garat për femra ekipi fitues u shpall Skëndërbeu i Korçës me 137 pikë, ndërsa për meshkuj fitues u shpall ekipi i Vllaznisë së Shkodrës.
Pjesëmarrja ishte e gjerë me atletë të rinj dhe premtues për të ardhmen e sportit të atletikës në Shqipëri.

Për të parë rezultatet klikoni linkun këtu.
Për të parë foto klikoni këtu.