Kampionati i Vrapimit ne Mal Premana 2017

Ne mbledhjen e fundit te mbajtur nga Komiteti Drejtues i Federates Shqiptare te Atletikes u vendos dhe ekipi kombetar i cili do te marre pjese ne eventin e 33 te  Kampionatit Boteror te Vrapimit ne Mal (WMRC) i cili do te zhvillohet ne Itali ne daten 30 korrik. Ne kete aktivitet do te marre pjese atleti Ilir Kellezi ne kategorine “Senior Men” dhe atleti Kledis Malo ne kategorine “Junior Men” te shoqeruar nga trajneri i tyre Juxhin Cili.

Per te pare rezultatet klikoni ketu: Link 1 Link 2